David Lumer
Damaro Wines

Damaro-wijnen produceren Catеna wijnen prijs synoniem geworden voor grootsheid in de Argentijnse wijnbereiding. Deze prestigieuze wijngaard, opgericht door de visionair Nicolás Catеna Zapata, heeft bekendheid verworven vanwege het creëren van enkele van de beste wijnen die Argentinië te bieden heeft. In deze film onderzoeken we de wereld van Catena-wijnen met damaro-wijnen, en hoe u deze gedenkwaardige wijnen kunt waarderen zonder veel geld uit te geven.

Een schenking van grootheid

Catеna Zapata heeft een titel die diep verankerd is in de Argentijnse wijngeschiedenis. Sinds de oprichting in 1902 heeft de wijngaard een onvermoeibare belangstelling voor onberispelijkheid.

skitterphoto

Ongewone kwaliteit tegen redelijke kosten

Een van de meest aantrekkelijke gezichtspunten van Catеna-wijnen is hun buitengewone kwaliteit tegen redelijke kosten. Hier zijn een paar aantrekkelijke keuzes:

Catеna malbеc 

Catеna’s Malbеc is een iconische weergave van het potentieel van de variëteit in Argentinië. Deze wijn brengt opvallende natuurlijke productaroma’s, zachte tannines en een vleugje pit over, alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Catеna cabеrnеt sauvignon

De Cabеrnеt Sauvignon van Catеna kan een bevestiging zijn van de toewijding van de wijnmakerij aan kwaliteit. Het is een rijke, volle wijn met donkere tonen van natuurlijke producten en een lange, rijke afdronk, waardoor het een goede prijs is.

Catеna chardonnay

 Voor liefhebbers van witte wijn biedt Catеna een Chardonnay die frisheid en complexiteit combineert. Deze wijn combineert smaken van citrus en tropische natuurlijke producten met een pretentieloze eikenhouten impact, waardoor de kwaliteit opmerkelijk hoog scoort.

Catеna Alta-arrangement 

Terwijl de kosten marginaal hoger zijn dan hun instappartners, staat het Catеna Alta-arrangement op de tribune van het premiumaanbod van de wijnmakerij. Deze wijnen staan bekend om hun diepgang, karakter en ouderdomswaarde, waardoor ze een fantastische onderneming zijn voor wijnliefhebbers.

Waar kunt u Catеna-wijnen ontdekken tegen betaalbare kosten

Om Catena-wijnen te waarderen zonder uw budget te belasten, kunt u de volgende alternatieven overwegen:

 

  1. Wijnretailers

 

  1. Winclubs en abonnementen

 

  1. Bezoek de wijngaard

 

  1. Buitengewone gebeurtenissen
Argentijnse Wijnen