David Lumer
Damaro Wines

Het proefschrift is een professionele doos en een wijnprijs

Op het gebied van wijnwaardering komen de kunst van het presenteren en het vieren van uitmuntendheid samen in de vorm van de Dissеrtation Wine Professional Box en Wine Award. Deze prestigieuze erkenning, gepresenteerd door Dissеrtation Wine, is een bewijs van de toewijding en het vakmanschap die de wijnwereld naar een hoger niveau tillen.

De Proefschriftwijn professionele doos

De Dissеrtation Wine Professional Box is een jaarlijkse prijs die het nauwgezette vakmanschap achter wijnverpakkingen erkent. Wijn is niet alleen een drank, het is een ervaring, en de manier waarop het wordt gepresenteerd verbetert die ervaring.

skitterphoto

Deze prijs benadrukt het kunstenaarschap, de innovatie en de aandacht voor detail die wijnhuizen en ontwerpers investeren in het creëren van verbluffende wijnverpakkingen.

 

Wijnmakers en verpakkingsontwerpers van over de hele wereld dienen hun creaties ter beoordeling in. Een panel van experts uit de sector beoordeelt de inzendingen op basis van verschillende criteria, waaronder esthetiek, duurzaamheid, innovatie en het vermogen van de doos om de wijn te beschermen en te behouden.

De professionele dissеrtatiedoos dient meerdere doeleinden:

Erkenning 

Het erkent en viert de creatieve geesten en bekwame handen die bijdragen aan het visuele en tactiele genot van het genieten van wijn.

Inspiratie 

De prijs inspireert de wijnindustrie om nieuwe horizonten op het gebied van verpakkingsontwerp te verkennen en innovatie en out-of-the-box denken aan te moedigen.

Verbeterde verkoopbaarheid 

Het winnen van deze prijs kan de verkoopbaarheid van een wijn aanzienlijk verbeteren, waardoor consumenten worden aangetrokken die de harmonie tussen de wijn binnenin en de externe presentatie ervan waarderen.

De proefschriftwijnprijs: het eren van uitmuntende wijnen

 

De Dissеrtation Wine Award vormt een aanvulling op de Professional Box-prijs door wijnen van uitzonderlijke kwaliteit en onderscheiding te erkennen. Deze onderscheiding is een teken van uitmuntendheid en wordt toegekend aan wijnen in verschillende categorieën, waaronder rode, witte, mousserende en dessertwijnen. Elk jaar dienen wijnhuizen en producenten hun eerste creaties in ter beoordeling.

Argentijnse Wijnen

Een gewaardeerd panel van wijnexperts en sommeliers voert blinde proeverijen uit, waarbij de wijnen worden beoordeeld op basis van factoren zoals aroma, smaak, evenwicht en algehele kwaliteit. Dit rigoureuze beoordelingsproces zorgt ervoor dat alleen de meest uitmuntende wijnen de Dissеrtation Wine Award ontvangen.

De proefschriftwijnprijs dient verschillende essentiële doeleinden:

  1. Kwaliteitsbenchmark
  2. Bevordering van diversiteit
  3. Ondersteuning voor Winеmakers